Метеорологична обстановка

 
Лакатник 26.3° C 20 % 1016 hPa 2569 m преди 0 min
Лозенец (София) 30.0° C 21 % 1020 hPa 2554 m преди 8 min
Тест соларен панел 27.4° C 3 % 1018 hPa 2990 m преди 9 min
хижа Алеко (База ПСС) 0.0° C 0 % 1132 hPa 4317 m преди 2 min
хижа Вихрен 14.2° C 43 % 1026 hPa 3400 m преди 4 min
хижа Камен дел -° C - % - hPa - m преди 3858 min
хижа Мальовица 12.5° C 37 % 1023 hPa 3535 m преди 2 min